Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


KFM skifter navn til MixFM 1. juli
Torsdag 26. juni 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
KFM i Kalundborg skifter navn til MixFM, og tilslutter sig det landsdækkende samarbejde under MixFM Danmark.
KFM har i hele sin eksistensperiode samarbejdet med MixFM Holbæk, og for at sikre fremtiden for KFM er det besluttet, at gå med i det landsdækkende samarbejde. Dette vil for lytterne ikke betyde noget, da programprofilen i forvejen er tilpasset de 20 – 40 årige, men for stationen vil det betyde at man får adgang til de stordriftsfordele der måtte være i et samarbejde, oplyses det i en pressemeddelelse.

Fordelene ligger i en mere effektivt nyhedsformidling, en styrkelse af salgsarbejdet og deltagelse i de events og programudviklinger som en større målgruppe medfører.

Ændringerne vil træde i kraft fra 1. juli og meget hurtigt derefter vil lytterne kunne høre en markant forskel på den i forvejen aktive radio.

MixFM Danmarks samarbejde med KFM er en naturlig udvikling af MixFM konceptet, hedder det videre. I forvejen er der stationer i Birkerød, Holbæk, Horns Herred, Odense, Haderslev, og Kolding - som alle har tilsluttet sig konceptet.

MixFM kan i dag lyttes af ca. 1 mio. danskere, og målet er at med udgangen af 2003 når op over 1.5 mio. potentionelle lyttere.

Nico Sparboom fra MixFM udtaler, at baggrunden er at sammen kan man udvikle et radiokoncept som både tilfredstiller lytterne, og som er overskueligt for reklamekøberne. Det betyder at MixFM Danmark skal tage sig af de normale tunge områder som nyheder, landssalg og events, hvorimod den enkelte radio kan koncentrere sig om sit eget nærområde. Dette vil på sigt styrke radioernes daglige drift.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -