Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR godt rustet til konkurrencen
Mandag 28. juli 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radiodirektør Leif Lønsmann, DR er glad for de seneste Gallup-tal, der viser at DR med næsten 68 pct. af den samlede radiolytning, har de højeste lyttertal i 5 år. Lønsmann glæder sig konkurrencen og mener, at DR står godt rustet til den konkurrence om lytterne, der begynder til efteråret, når FM5 og FM 6 går i luften. Lønsmann siger: "Det er godt med succes, men man lærer også meget af den succes man opnår i fri konkurrence".
"Jeg er selvfølgelig glad for at DR stadig er folkets foretrukne leverandør af radio, men jeg glæder mig alligevel til den ny konkurrence. Liberaliseringen vil give hele radiobranchen ny vitalitet. Radiolytterne får mere at vælge imellem. Og DR får en helt ny og kontant feed back fra lytterne i form af deres aktive valg - og fravalg! Det er godt med succes, men man lærer også meget af den succes man opnår i fri konkurrence", fastslår Leif Lønsmann.

Lønsmann peger samtidig på en anden succes, der næppe vil blive truet af de nye radiokanaler:

"Gallupundersøgelsen rummer en overset, men ikke desto mindre en radiohistorisk succes. Mange kan sikkert huske at der for et par år siden var en farlig ballade om morgenandagten, som forsvandt over på det ny P2, hvor man frygtede at ingen ville kunne finde den. Gallups tal viser nu at netop P2 har haft den allerstørste fremgang om morgenen. Den "hemmelige" kanals lyttertal overstiger dermed de fleste større dagblades oplag. Alene om morgenen er der nu ca. 125.000 lyttere til P2. Dertil kommer, at vores nye journalistiske satsning på P1 Morgen på bare to år har opnået 268.000 daglige lyttere. Det viser sig at det ikke kun er musik der trækker når danskerne tænder for radioen", slutter en glad Leif Lønsmann.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Ny 'Viaplay Original' med Thomas Bo Larsen - premiere på TV3 og Viaplay til foråret
  · Josefine Høgh bliver ny vært på DR Sporten
  · Fem unge flytter sammen i 'Roomies'
  · Ny sæson af serie om elitesoldater
  · Dokumentar: En gave fra himlen - eller for godt til at være sandt?
  · Ny DR2-serie: Ranes Museum
  · TV 2 Zulu har skiftet brand
  · Bellaiche forlader 'Go'aften Dammark'
  · DR kan vise kvindefodbold frem til 2023
  · Christian Rank bliver ny dramachef i DR  · -