Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kun 21 Radio 2 medarbejdere fyret - payback time for "overløbere" i Århus
Torsdag 28. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det var ventet at omkring 50 ud af 80 medarbejdere på Clear Channel Radio i Danmark (Radio 2, Uptown mv.) skulle afskediges efter SBS' overtagelse af selskabet. Medarbejderne er i dag blevet orienteret og "kun" 21 er blevet fyret. Blandt de afskedigede er bl.a. fire tidligere Voice-medarbejdere fra Århus - Ivan Gregersen, Allan Jensen, Brian Lund Nielsen og Lasse Christensen - hvis tidligere skift fra The Voice i Århus til Radio 2 ikke er blevet betragtet med "milde øjne". Det har de så i dag måtte betale prisen for - ved at miste deres job på Radio 2.
De fire - Ivan Gregersen, Allan Jensen, Brian Lund Nielsen og Lasse Christensen - har indenfor de seneste 1-4 år forladt det SBS ejede The Voice i Århus - til fordel for konkurrenten Radio 2. Efter at Radio 2 er blevet købt af SBS, kunne der trækkes lidt på smilebåndet over, at de var kommet tilbage til deres gamle arbejdsgiver. Smilet stivnede i dag, hvor de fire er blevet fyret på gråt papir. Så vidt radionyt.com erfarer har i hvert fald Ivan Gregersen tilmed haft sidste arbejdsdag i dag, og skal kun formelt stå til rådighed i opsigelsesperioden.

Derudover er der ingen fastansatte programfolk blandt de fyrede. Stine Lynggaard fra Uptown har selv sagt hendes job op for kort tid siden. Der er dog en del free lancere fyrede. Iflg. Ritzau er der i alt fire DJ medlemmer, der er afskediget.

Der er afskediget to producere, mens det forlyder at producer Lars Jul skal være ny chefproducer.

Endeligt erfarer radionyt.com, at der ingen afskedigede er på Nyhedsradioen 24-7, der tilsyneladende er blevet "fredet". Spekulationerne går derfor på nu, at Nyhedsradioen 24-7 ikke - som det tidligere har forlydt - skal lukkes, men at den fortsætter mere eller mindre uændret.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -