Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 - nu ren københavnsk radio
Fredag 29. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I forvejen kniber der med lyttertallene for P3 i store dele af Jylland. Mens P3 i København og på Vestsjælland har en share (markedsandel) på op mod 30 pct. af al radiolytning, så udgør P3-lytningen i store del af Jylland kun mellem 13 og 15 pct. Hidtil har man på P3 forsøgt at gøre noget ved det bl.a. ved at få produceret nogle programmer udenfor København – bl.a. ’Basen’ lørdag formiddag fra DRs regionalradio i Århus, og ved at have en markant jysk radiovært som Anja Pil. Det er slut nu. Selv om DR har et mål om at 15 pct. af alle radioprogrammer skal produceres udenfor København, så vil alt på P3 fremover blive sendt fra København. P3 chef Eik Frederiksen siger, at man primært går efter kvaliteten på P3 – frem for hvor det produceres.
Eik Frederiksen (billedet) erkender, at alt nu produceres i København, men siger, at det primære fokus har været kvaliteten. ”Vi har kigget på, hvem der kan lave hvad bedst”, og så har det også i stor udstrækning handlet om at få samlet kræfter og ressourcer. Programmerne på P3 er indtil nu blevet produceret i forskellige produktionsenheder, og noget af øvelsen for at få et bedre P3, er gået ud på at samle kræfterne, således at produktionen af P3 sker – så vidt muligt – det samme sted. Undtagelsen er dog programmet ’Boogie’, der skal produceres i TV-Byen.

”Jeg har arbejdet meget på, at det nye P3 skal være båret af passion og fællesskab. Passion for musik, passion for journalistik, passion for dét de gode og dygtige værter laver – og fællesskab forstået både på den måde, at der både skal være et godt kollegialt samarbejde på P3 og et godt fællesskab med lytterne”, forklarer Eik Frederiksen til radionyt.com.

Han tilføjer at man ikke på nogen måde har glemt, at der er en verden udenfor København, og nævner, at P3 nu har fået sin helt egen OB-vogn, som man har en helt klar intension om skal bruges til at køre mere ud i landet.

Og så er der i øvrigt flere af værterne der kommer fra Jylland, understreger Eik Frederiksen, og nævner bl.a. Lisbeth Østergaard og flere andre.

P3s jyske aftenvært, Anja Pil, har selv valgt at stoppe, da hun er blevet tilbudt andet arbejde.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -