Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


SBS klar til at udfordre Sky Radio
Fredag 29. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
SBS Radio er klar til kampen mod Sky Radio fra den 15. november. SBS satser målrettet på to brands – The Voice og Radio 2 - der for lytterne skal opleves som landsdækkende radiokanaler. Det indebærer bl.a. at The Voice skal sendes fra flere steder i landet, end det er tilfældet nu. Chef for SBS Radio, Eric Hansen, oplyser til radionyt.com, at en ny Voice station går i luften fra på onsdag i Rønnede på Sydsjælland og der arbejdes på højtryk for at få nye SBS-stationer i luften andre steder i landet. Radio 2 forlader nonstop-formatet og bliver senest fra 1. oktober værtsbaseret. Det ligger også fast at både Nyhedsradioen 24-7, Uptown 105.4, Pop FM i København og Radio Fredericia fortsætter, mens fremtiden for Pop FM i Århus, Pop FM i Odense samt for Kiss FM i København endnu ikke er afklaret.
Senior vice president i SBS Broadcasting, Eric Hansen, oplyser til radionyt.com, at mens The Voice fortsætter sin programstil uændret - som ung og fræk radio - for de unge mellem 15 og 29 år, så skal der ske en ændring af Radio 2 formatet. Radioen vil senest fra 1. oktober blive værtsbaseret og målgruppen for Radio 2 bliver fremover de 25-39 årige.

Samtidigt undersøges mulighederne for, at The Voice kan udsendes andre steder i landet end det er tilfældet nu. Eric Hansen bekræfter at Power FM i Aabybro er en af mulighederne – ”en blandt mange der undersøges”. Men der er ingen networking-tilladelse i Aabybro endnu. Det er der til gengæld i Vejle, men aftalen om at sende The Voice fra Vejle – i stedet for VLR Hit FM – er ikke på plads.

Eric Hansen bekræfter videre, at der også arbejdes med nye SBS-stationer i Vestjylland og på Vestsjælland, men vil ikke oplyse, hvorvidt der udelukkende er tale om flere The Voice stationer eller om der også kommer flere Radio 2 stationer. ”Man kan forestille sig begge dele”, siger Eric Hansen.

SBS Radio satser på, at The Voice fortsat skal være den mest populære kommercielle radio i Danmark – og Radio 2 skal være nummer to – foran Sky Radio.

Eric Hansen regner med at reklameomsætningen i SBS Radio i første omgang vil falde lidt. Det skyldes at der i starten vil være en negativ effekt af, at SBS Radio A/S og Clear Channel Radio A/S er slået sammen til ét selskab. På længere sigt er forventningen at radioreklameomsætningen vil blive øget.

I går torsdag blev 17 medarbejdere afskediget på Radio 2 og 8 medarbejdere på The Voice.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -