Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Uptown lukkes tirsdag og bliver til The Voice
Onsdag 5. november 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Undersøgelser af det københavnske radiomarked har vist, at Uptown og The Voice har stor dobbelt-dækning i lyttertallene, og kan levere et endnu bedre og stærkere CHR-produkt ved at slå de to programafdelinger sammen. "Derfor har vi valgt at samle kræfterne i ét produkt med det bedste af Uptown og det bedste af The Voice i fremtiden, til gavn for både lyttere og annoncører", siger SBS Gruppe programchef Jan Brodde. Dermed er det slut med Uptown, der eksisteret i godt 16 år, og som indtil SBS' overtagelse af Clear Channel Radio var den evige to'er - efter The Voice - blandt de kommercielle radioer i København.
Uptown-frekvenserne 105.4 FM fra Gentofte og 107.3 FM fra Helsinge-Græsted-Gilleje udgør fra og med onsdag den 12. november The Voice Nord København/Nordsjælland. Den velkendte Voice-frekvens 104.9 FM fra Brøndby udgør The Voice Syd København. Frekvenserne vil samlet give stationen en bedre dækning i HT-området.

Navneskiftet promoveres on air på Uptown-stationerne som "årets anden store forlovelses-nyhed". Begge programafdelinger er allerede flyttet sammen, ligesom resten af organisationen er ved at være på plads med medarbejdere fra begge stationer.

Tidligere Uptown-morgenvært Julie Lund (billedet) fortsætter med at stå tidligt op i "The Voice FreakShow" sammen med bl.a. Lille Lars (billedet). Uptown's mandlige morgenvært, Jens Kristian, fortsætter som morgenvært på Pop FM sammen med Lisbeth Janniche. Andre Uptown-medarbejdere arbejder både on air og off air med produktion, promotion, salg, booking og programledelse.

"Det har været en utrolig spændende periode med at samle de 2 produkter i ét, og naturligvis sjovt som tidligere kamphaner at se hinandens fortrolige materialer", siger Jan Brodde og slutter: "Vi er nu rustet til fremtiden og glæder os til konkurrencen på radiomarkedet".Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf