Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Forbløffende høj kvalitet på Radio 100FM
Torsdag 27. november 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Director Johan Boserup fra OMD anmelder i Markedsføring den nye radiokanal - Radio 100FM, og skriver, at stationen sender både nyheder og programmer af en forbløffende høj kvalitet. Boserup skriver at morgenshowet fungerer rigtigt godt og alt i alt mener han, at 100FM er en god og underholdende radiostation, der nok skal klare sig.
Radio 100FMs flagskib er morgenshowet 'Morgenhyrderne' med Lars Hjortshøj, Lasse Rimmer og Andrea Elisabeth Rudolph, der af Boserup beskrives som en blanding af de bedste morgenprogrammer fra The Voice og Uptown på den ene side og P3-programmet Strax på den anden side. Programmet fungerer godt og er underholdende - uden at være "for meget", som Johan Boserup skriver. Han tilføjer, at programmet minder mere om DRs programmer end dem man kender fra lokalradioerne. Kvaliteten er i orden og bakkes kraftigt op af de kendte stemmer.

Om musikpræsentation på Radio 100FM generelt mener Johan Boserup dog at slægtskabet med lokalradioerne ikke fornægter sig, men tilføjer: "Værterne er dog ikke over-gearede provins-DJs, som man kan være uheldig at løbe ind i".

Der tages ikke chancer med musikken, og Boserup betegner den som "en mere festlig udgave af den, der bliver sendt på Sky Radio, men med mere af den kant jeg efterlyser".

Radio 100FM er ikke en revolution, men alt i alt synes Johan Boserup, at Radio 100FM har formået at lave en god og underholdende radiostation, som er et godt alternativ til både P3 og Sky Radio - for folk, der efterhånden er vokset op med lokalradioerne.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf