Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Yes2Day vil udnytte hele sendefladen og sende døgnet rundt
Torsdag 29. januar 2004
Af Thomas Nielsen
 
Hornsherred Lokalradioforening, der står bag lokalradioen Yes2Day, har planer om at søge weekend-sendetiden på frekvensen 105.0 MHz., der er blevet ledig efter at MixFM Hornsherred kort før jul fik frataget sin sendetilladelse på denne frekvens.
MixFM Hornsherred blev i december frataget sin weekend-sendetilladelse til frekvensen 105.0 MHz af Radio- og Tv-nævnet under Kulturministeriet, mens der ingen ændringer er på den anden frekvens på Hornsherred, 99.1 MHz.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis skete det fordi radioen ikke havde fået sine antenneforhold på plads i Jægerspris-området efter mere end et år. Dermed blev Radio Yes2Day udelukket fra at benytte sin sendetid til samme frekvens på hverdage, vurderede Lokalradionævnet, som havde bedt Radio-og Tv-nævnet om at skride ind i sagen.

De to lokalradioer samarbejdede ellers uden de store problemer om at sende på 99.1 MHz. i Skibby-området. Hornsherred Lokalradioforening, der står bag Radio Yes2Day, har sendetilladelsen, og formand Christian Mårtensson fortæller til avisen, at foreningen er interesseret i at søge den ledige sendetid på 105 MHz for at opnå den samlede sendeflade på frekvensen.

- Jeg kan ikke forestille mig andet, end at vi søger hele sendefladen. Når der er flere radiostationer om samme frekvens, er der større sandsynlighed for, at lytterne flytter hen på andre kanaler, hvis der skiftes til en anden musik, siger Christian Mårtensson.

Lokalradioforeningen skal i første omgang have undersøgt, om der vitterlig er så store problemer med at finde en egnet antenne til radiosendeudstyr i Jægerspris-området, som folkene bag MixFM har peget på. Christian Mårtensson fortæller, at det er en bekostelig affære at sætte en ny mast op, og at det derfor gælder om at finde en egnet antenne at leje sig ind på.

- Vi satser på at gøre det, vi har i gang i lige nu, og så må vi tage det andet sideløbende, siger Christian Mårtensson og tilføjer, at der også er planer om at kontakte foreningslivet for at lave aftaler, der kan føre til flere lokale nyheder og omtaler af arrangementer i radioen, slutter formanden for Hornsherred Lokalradioforening.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf