Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


USA: Clear Channel fyrer Howard Stern
Torsdag 26. februar 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den berygtede, kontroversielle studievært, Howard Stern, er blevet droppet af Clear Channel. Clear Channel chef, John Hogan, udtaler at man ønsker at beskytte lytterne mod usømmeligt indhold og at Howard Stern i sit show tirsdag gik langt over grænsen. ”Det var vulgært, krænkende og fornærmende” iflg. John Hogan. Stern fortsætter dog på 179 andre radiostationer i USA, mens 6 Clear Channel stationer dropper Stern.
I Howard Sterns show tirsdag morgen interviewede han Rick Salomon - en mand der var blevet filmet, da han havde sex med den kvindelige arving til Paris Hilton. Angiveligt en video, der er blevet udredt på Internettet.

Stern spurgte, om de havde haft analsex og talte om størrelsen af hans penis. En lytter, der var igennem pr. telefon kom med racistiske bemærkninger og spurgte Salomon om han nogensinde havde haft sex med kendt sorte kvinder.

Clear Channel præsident John Hogan betegnede indslaget ikke alene som krænkende overfor kvinder og for afrikanske amerikanere, men overfor alle med en smule anstændighed i livet.

Clear Channel indskærper nu, at radioværter, der overtræder de regler der er fastsat af FCC for, hvordan man må optræde i radioen, øjeblikkeligt vil blive taget af programmet.
Howard Stern bliver dog ikke arbejdsløs af den grund. Showet med Stern, der bliver produceret af det Viacom ejede Infinity, udsendes på i alt 185 stationer over hele USA – heraf er kun 6 stationer ejet af Clear Channel.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Kørelærerne' - ny serie på TV 2 Zulu
  · 'Forsidefruer' vender tilbage
  · Kopi af DR-serie hitter i Sverige
  · Singler dater - i undertøj - på Zulu
  · Bedste sæsonstart for 'Badehotellet'
  · Danske tv-serier samler befolkningen - efterhånden også på TV 2
  · Er lykken flere kærester - spørger TV 2
  · Meyerheim træder ud i virkeligheden
  · DR vil udfordre børns stjernedrømme
  · 'Din geniale krop' på DR1  · -