Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Carsten Worsøe går fra ANR til P3
Fredag 26. marts 2004
Af Karsten Jensen
 
Carsten Worsøe, 37 år, er pr. 1. april ansat som chef for DR Journalistik og Underholdning, der står for den samlede leverance af programmer til P3.
Carsten Worsøe har opnået en betragtelig erfaring med den danske radioverden, siden han i slutningen af 80’erne debuterede i æteren som studievært på Radio Sønderborg. I midten af 90’erne var Carsten Worsøe i periode ansat på P3 som programmedarbejder og studievært. Han har arbejdet med radio på alle niveauer, og har blandt andet via stillingen som programchef for ANR i Aalborg fået en stor indsigt i radiomiljøet og dets samspil med de nye medier.

Programdirektør Lars Vesterløkke lægger vægt på, at den kommende chef for DR Journalistik og Underholdning har de rette redskaber til at fastholde og udvikle P3 som de 20 til 40-åriges foretrukne kanal.

”Carsten Worsøe har flere dokumenterede succeser bag sig, og man kan mærke at han brænder for radiomediet. Samtidig har han vist god forståelse for, hvilken rolle P3 skal spille som public service kanal”, siger Lars Vesterløkke.

P3 har på det seneste fået væsentligt større konkurrence, ikke mindst med lanceringen af de to nye landsdækkende radiokanaler i november.

”Med den øgede konkurrence er det vigtigere end nogensinde, at P3 med vovemod og kraft spiller en rolle som de 20-40-åriges foretrukne kanal i hele Danmark. Det er en fantastisk spændende ud-fordring”, siger Carsten Worsøe.

Carsten Worsøe er i øjeblikket chef for RadioNet, hvor han blandt andet har haft ansvaret for positionering og udvikling af to radioformater, Guld FM og Hit FM, der sendes på en række jyske lokalradioer, herunder ANR-stationerne og Radio Viborg. Denne stilling fratræder han pr. dags dato for allerede den 1. april at sætte sig i chefstolen på DR Journalistik og Underholdning.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'  · -