Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Store humordag på P3 torsdag 1. april
Mandag 29. marts 2004
Af Karsten Jensen
 
I samarbejde med HumorModAids.dk præsenterer DRs P3 torsdag 1. april helt nye indslag af blandt andet ‘Chris & chokoladefabrikken’, ‘Gramse-spektrum’ og en helt ny ’Tale til nationen’ af Jan Gintberg.
På den traditionelle dato for spøg og skæmt, den 1. april, kan lytterne glæde sig til en hel dag i selskab med P3’s allerbedste satire og få latterkramper af helt nye indslag fra legendariske satirehold, som ‘Tæskeholdet’, ‘Gramsespektrum’, ‘Det Brune Punktum’, og ‘Svedbanken’. For nogles vedkommende er det over seks år siden, de lavede deres sidste indslag.

Torsdag 1. april er udråbt til Store humordag på P3. Dagen byder både på nye indfald og et kærkomment genhør med flere af de gamle navne, der kan få de fleste til at klukke nostalgisk. Der vil blandt andet blive genhør med ’Mor-sketchene’ med Det Brune Punktum, hvor den pylrede mor forgæves indtaler sine samvittighedsnagende beskeder på sønnens telefonsvarer, ‘Tæskeholdet’ og Jan Gintbergs ’Tale til nationen’, der hver fredag blokerede Worsaaesvej ved Radiohuset med tæskeholdstilhængere, eller ‘Gramsespektrums’ ’Vi kaster med sten og fejer med koste’, der på bedste ‘Reseppten’-manér hylder det danske kvindelandshold i curling? Listen over satire er lang og har været en yderst solid bastion på P3.

Fra 12-15 præsenterer ‘Kanonkongen’ og HumorModAids.dk helt nye indslag med de klassiske satirehold fra P3’s fortid. Bag hjemmesiden og kampagnen Humor mod Aids står Aids-fondet, Folkekirkens Nødhjælp og IBIS, der sammen med Danmarks førende komikere ønsker at påvirke den politiske dagsorden og opfordre danskerne til at støtte kampen mod Aids i ulandene.

Samarbejdet med komikerne har foreløbig udmøntet sig i en række nye indslag fra klassiske satirekonstellationer, som ellers har været tavse i flere år. Udover nye indslag fra ‘Gramsespektrum’, ‘Det Brune Punktum’ og Gintbergs ’Tale til nationen’ kan man blandt andet høre to helt nye afsnit med den dovne fabriksmedarbejder Chris, der hver morgen plager sin chef på chokoladefabrikken med verdenshistoriens mest absurde sygemeldinger.

I ’Mig & Morten Resen på P3’ vil løjerne også udfolde sig i fuldt flor. Her vil Mikala Dirckinck-Holmfeld og Morten Resen opfordre lytterne til at stemme på en kendt person, som hele dagen skal påføre sig den røde næse, der er symbolet på Humor mod Aids’ arbejde. Et bud med et kamera vil sørge for at tilvejebringe håndgribelige beviser på, at kendissen rent faktisk gør, som lytterne har bestemt. Billederne vil efterfølgende blive lagt til skue for offentligheden på Mig og Morten Resens hjemmeside.

Mandag 29. marts udkommer dobbelt cd’en. "Det Man Hører, Er Man Selv", der er en opsamling af perioden 1997-2004 med de bedste tracks, sketches og påfund fra de mange satireprogrammer på P3 samt en hel masse nyt og ikke tidligere udgivet materiale.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'  · -