Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyhedsradioen 24-7 flytter til Bruxelles – for én dag
Onsdag 31. marts 2004
Af Karsten Jensen
 
Fra morgenstunden den 6. april er Nyhedsradioen 24-7's redaktion på plads i EU-hovedstaden, hvor 7 medarbejdere fra kl. 6 morgen til kl. 18 aften vil sende live Europaradio fra Bruxelles.
"I anledning af det kommende valg til Europa-Parlamentet vil Nyhedsradioen 24-7 tage temperaturen på, hvad der sker på en helt almindelig dag i EU-hovedstaden og i Europa-Parlamentet", fortæller Hanne Preisler, der er direktør for Nyhedsradioen 24-7.

En stab på 7 redaktionelle medarbejdere vil dagen igennem rapportere fra de forskellige udvalgsmøder, lave interviews og rundbordssamtaler med såvel danske som udenlandske MEP'ere, lobbyister og andre danskere, der har deres færden i Parlamentsbygningen. Tanken er med andre ord at give et indblik i og fortælle om arbejdet i Europa-Parlamentet.

Nyhedsradioen 24-7's 'flytning' til Bruxelles er kommet i stand i et samarbejde med Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark, og er en direkte forlængelse af den løbende dækning af EU-stoffet, som Nyhedsradioen 24-7 foretager - specielt i programmet 'Europa-Parlamentet i arbejde'. Hanne Preisler tilføjer, at Nyhedsradioen 24-7 er den danske radio, der bringer mest EU-stof.

"Vi ser frem til at give vores lyttere en intensiv og interessant oplevelse af det danske folkestyres repræsentation i Bruxelles - en dækning, som også vil omfatte de skæve vinkler fra livet i EU-parlamentsbygningen. Med dette initiativ skriver vi dansk radiohistorie, da det er første gang, at en dansk radio sender live fra EU's højborg".

Hanne Preisler pointerer, at Nyhedsradioen 24-7 naturligvis også på 'Europa-dagen' den 6. april bringer nyheder fra såvel det globale, som det nationale og lokale. Det sker som altid på minuttallene 55 og 25 i direkte udsendelse fra Børsbygningen i Slotsholmsgade i København, som er Nyhedsradioen 24-7's daglige domicil. Men den 6. april er den øvrige sendetid således allokeret Europa-stoffet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'  · -